Συστατικά
- 4 φέτες ψωμί για τοστ,
- 4 φέτες ζαμπόν (χαμ),
- 2 φέτες τυρί,
- 2 μεγάλα αβγά,
- 1/4 φλ. γάλα,
- 2 κουταλιές βούτυρο,
- αλάτι.
Βήματα
- Βήμα 1
Απλώνετε το βούτυρο στο ψωμί. Τοποθετείτε πάνω σε μια φέτα ψωμιού, μια φέτα ζαμπόν, τυρί, ζαμπόν και κλείνετε με ακόμα μια φέτα ψωμιού. Κάνετε το ίδιο και για το δεύτερο σάντουιτς.
- Advertisement - - Βήμα 2
Σε ένα ρηχό πιάτο βάζετε τα αβγά, το γάλα, λίγο αλάτι και χτυπάτε με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
- Βήμα 3
Αλείφετε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο και το βάζετε σε μέτρια φωτιά. Στη συνέχεια, βουτάτε το σάντουιτς στο μίγμα των αβγών και μετά το γυρίζετε προσεκτικά και από την άλλη πλευρά.
- Βήμα 4
Τοποθετείτε το σάντουιτς στο τηγάνι και το αφήνετε να ψηθεί για 3 λεπτά από την κάθε πλευρά.