16.4 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μωσαϊκό με σοκοφρέτες

  • 200 γρ. κλασική κουβερτούρα
  • 100 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 5 σοκοφρέτες
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

Εκτέλεση
Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε το ζαχαρούχο ,το βούτυρο, την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ένα γυαλιστερό γκανάζ .

- Advertisement -

Έπειτα, κόβουμε τις σοκοφρέτες μας σε μικρά κομμάτια του ενός εκατοστού κι αφού κατεβάσουμε το μπολ από το μπεν μαρί, τις προσθέτουμε μέσα στο γκανάζ.

Ανακατεύουμε καλά με την μαρίζ, ώστε οι σοκοφρέτες να καλυφθούν καλά με το γκανάζ.

Στη συνέχεια, αδειάζουμε σε ένα τσέρκι 20 εκατοστών, που έχουμε ακουμπήσει σε ένα πιάτο με αντικολλητικό χαρτί.

Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2 ώρες ή στην συντήρηση για τουλάχιστον 4.

govastileto.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ