15.3 C
Trikala
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μοσχαράκι λεμονάτο

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζω ελαφρώς το ΜΟΣΧΑΡΙ μου.
Ρίχνω 1 μεγάλο ΚΡΕΜΜΥΔΙ, σβήνω με ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ, ΑΛΑΤΙ και ΠΙΠΕΡΙ και το βράζω σε χαμηλή φωτιά.

 

Όταν είναι έτοιμο στύβω 1 ΛΕΜΟΝΙ, 1 κουταλιά της σούπας ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, τα χτυπάω και τα περνάω από το μικρό σουρωτήρι.
Κουνάω την κατσαρόλα μου, παίρνει μια βράση και το κλείνω.
Και το ρύζι το κάνω μετρητοίς… 2,5 ζωμό – 1 ρύζι. Έβαλα και καρότα για τις μικρές μας…
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ