Ομελέτα με κολοκυθάκια και πατάτες
Υλικά για 2-3 άτομα
- 6 αυγά
- 2 μέτριες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες
- 3 μέτρια κολοκύθια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 κρεμμύδια
- 1/3 φλιτζάνι. γάλα
- 150-200 γραμμ ανθότυρο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Παρασκευή
- Ψήνουμε τα κολοκυθάκια και τις πατάτες στο φούρνο μέσα σε ταψί με λαδόκολλα
- Σε τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμύδια και μετά βάζουμε τα ψημένα λαχανικά και τον ανθότυρο
- Κτυπάμε τα αυγά με τα υπόλοιπα υλικά και τα βάζουμε στο τηγάνι. Θα βόλευε να γίνουν σε βαθύ τηγάνι για καλύτερη ανάμειξη και διαχείριση του υλικού.
- Ψήνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Προσεκτικά αναποδογυρίζουμε το περιεχόμενο και το ψήνουμε και από την άλλη πλευρά
- Σερβίρουμε ζεστό το φαγητό
thehealthlab.gr
Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ