12.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παϊδάκια κοτόπουλο και λαχανικά στα κάρβουνα με σως μουστάρδας

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΟΤΌΠΟΥΛΟ
Μαρινάρουμε το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ με λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΡΙΓΑΝΗ και λίγη ΣΚΟΝΗ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 – 3 ώρες.
Ψήνουμε στα κάρβουνα.

- Advertisement -

ΛΑΧΑΝΙΚΆ
Κόβουμε ό,τι λαχανικά θέλουμε, εγώ έβαλα ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ, ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ και ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΕΡΑΤΟ.
Έκοψα τις πιπεριές στη μέση, και τα κολοκύθια-μελιτζάνες σε φέτες.

Ραντίζουμε με ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ και ΡΙΓΑΝΗ, ανακατεύουμε πολύ καλά και ψήνουμε.
ΣΩΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ
Όταν είναι έτοιμα ψημένα, στύβουμε το ΧΥΜΟ 1 – 2 ΛΕΜΟΝΙΩΝ, προσθέτουμε μια κουταλιά ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ και λίγο ΑΛΑΤΙ, χτυπάμε πολύ καλά να ομογενοποιηθεί και περιχύνουμε τα λαχανικά και το κοτόπουλο στη πιατέλα.
Εννοείται ότι μπορούμε να ψήσουμε και στο γκριλ ή σε ψηστιέρα.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ