18.9 C
Trikala
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Πανακότα με σιρόπι φράουλας και ζελέ φράουλας

Υλικά
  • 1 κουτί Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 500 ml (2 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας 2 1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα. Τοποθετείτε το μίγμα σε φόρμες για cupcakes μέχρι τη μέση και αφήνετε στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί για 2-3 ώρες. Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Aφήνετε το ζελέ εκτός ψυγείου να κρυώσει. Αφού πήξει η πανακότα, προσθέτετε το ζελέ φράουλα από πάνω και αφήνετε στο ψυγείο. Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με φρέσκες φράουλες και το σιρόπι φράουλας από το κουτί της Panna Cotta.

- Advertisement -

.sintages-jotis.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ