Αφράτα, μαλακά και μοσχοβολιστά!!
- Advertisement -
Υλικά
- 770 γρ. αλευρι περίπου ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΧΡΗΣΗ
- 150 γρ. βουτυρο Δωδώνη αγελαδος
- 320 γρ.ζάχαρη άχνη
- 4 αυγά φρέσκα
- 170 γάλα εβαπορε στο τενεκεδακι
- 2 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστο
- ξύσμα πορτοκαλιού
- λίγο μαστίχα
- 2 βανιλετες η 4 βανιλακια
- 30 γρ. μπεικιν
Πλάθουμε, τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, αντιστάσεις πάνω – κάτω, στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.
Δεν θέλουν πολύ ψήσιμο!
…
Παρακολουθήστε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί