20.8 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πεντανόστιμο μοσχαράκι με μπύρα που λιώνει στο στόμα

Υλικά

- Advertisement -

500 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέας
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 λευκό κρεμμύδι
1 μικρό καρότο
1 χούφτα σέλινο
300 ml μπύρας
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Σοτάρουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλινο και το καρότο, αφού τα έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.

Εν τω μεταξύ κόβουμε το μοσχαράκι σε κύβους, στη συνέχεια το βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με λίγο ελαιόλαδο και με τα υπόλοιπα υλικά και το μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά γυρίζοντας και από τις δυο πλευρές.

Όταν το κρέας πάρει χρώμα προσθέτουμε τη μπύρα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για τουλάχιστον 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και γυρίζοντας συχνά με μια ξύλινη κουτάλα, ώστε να μαγειρευτεί και από τις δυο πλευρές.

Όταν περάσει ο χρόνος θα έχει σχηματιστεί μια πηχτή σάλτσα και είναι έτοιμο για απόλαυση.

olagiatingunaika.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ