24.1 C
Trikala
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Πικάντικα χοιρινά σουβλάκια με πιπεριά και κρεμμύδι

Συστατικά

  • 600γρ. χοιρινό φιλέτο (ψαρονέφρι) κομμένο σε μικρούς κύβους για σουβλάκια,
  • 1 κουταλάκι ρίγανη,
  • 1-2 κλωναράκια δεντρολίβανο,
  • 1 κουταλάκι μέλι,
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο,
  • 1 κουταλάκι σουμάκι,
  • ½ φλ. Hellmann’s Βrazilian Spicy Churrasco Sauce (και επιπλέον για το σερβίρισμα),
  • 2 πράσινες πιπεριές,
  • 2 κρεμμύδια,
  • 1 κουταλάκι αλάτι, 1 πρέζα πιπέρι.

Βήματα

  •  Βήμα 1

    Μουλιάζετε ξύλινα σουβλάκια σε κρύο νερό για να μην καούν κατά το ψήσιμο.

    - Advertisement -
  •  Βήμα 2

    Τα σκουπίζετε πολύ καλά.

  •  Βήμα 3

    Σε ένα μπολ βάζετε τη ρίγανη, το δεντρολίβανο, το μέλι, το ελαιόλαδο, το σουμάκι, τη Hellmann’s Βrazilian Spicy Churrasco Sauce , το αλάτι και το πιπέρι.

  •  Βήμα 4

    Ανακατεύετε καλά και προσθέτετε το κρέας.

  •  Βήμα 5

    Σκεπάζετε με πλαστική μεμβράνη και βάζετε στο ψυγείο να μαριναριστεί το σουβλάκι για 2-3 ώρες.

  •  Βήμα 6

    Το βγάζετε από το ψυγείο μισή ώρα πριν να το ψήσετε.

  •  Βήμα 7

    Παράλληλα, ξεπλένετε τις πιπεριές, τις μοιράζετε στα 4, και τις κόβετε σε τετραγωνάκια.

  •  Βήμα 8

    Ξεφλουδίζετε τα κρεμμύδια, τα κόβετε στη μέση, σε χοντρές φέτες και μετά σε μικρά τετραγωνάκια.

  •  Βήμα 9

    Περνάτε ένα κομμάτι κρέας στα ξύλινα σουβλάκια, μετά ένα κομμάτι πιπεριά, κρεμμύδι και επαναλαμβάνετε το ίδιο μέχρι να γεμίσουν τα ξύλινα σουβλάκια.

  •  Βήμα 10

    Ψήνετε στα κάρβουνα ή ζεστή ψησταριά ή σε ένα τηγάνι – σχάρα για 10-15 λεπτά αλείφοντας με τη μαρινάτα.

  •  Βήμα 11

    Σερβίρετε τα σουβλάκια με επιπλέον Hellmann’s Βrazilian Spicy Churrasco Sauce.

     

xrysessyntages.com

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ