19.6 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πως να φτιάξετε λαχταριστή χοιρινή τηγανιά με βαλσάμικο και πιπεριές

Συστατικά

- Advertisement -

500 γρ. χοιρινό, λαιμό
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
κρεμμύδι
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κόκκινη
1 σκ. σκόρδο
50-70 γρ. ξίδι βαλσάμικο
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
500 γρ. νερό

 

Για το σερβίρισμα

ψωμί

Μέθοδος Εκτέλεσης

Τοποθετούμε ένα γουόκ σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο.

Κόβουμε το χοιρινό σε μικρά κομμάτια 2 εκ. και το βάζουμε στο καυτό τηγάνι. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε για να πάρει χρώμα.

Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες, τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες, το σκόρδο σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στο τηγάνι με το χοιρινό.

Σβήνουμε με το βαλσάμικο, βάζουμε το μέλι, τη ρίγανη, το νερό και ανακατεύουμε.

Καλύπτουμε με το καπάκι και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα.

Σερβίρουμε με ψωμί.

olagiatingunaika.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ