15.6 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ρολάκια πίτσας

Συστατικά
1 φύλλο σφολιάτας,
3 κουταλιές ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας,
½ κουταλάκι ρίγανη,
¾ φλ. τυρί ένταμ,
¾ φλ. τυρί τσένταρ,
½ φλ. σαλάμι ή άλλο αλλαντικό της αρεσκείας σας,
3 κουταλιές τυρί κρέμα (Cream Cheese).
Βήματα
Βήμα 1
Τρίβετε τα τυριά στη λεπτή μεριά του τρίφτη, τα βάζετε μέσα σε ένα μπολ και ανακατεύετε.

- Advertisement -

Βήμα 2
Ξεπαγώνετε τη σφολιάτα χωρίς να αφαιρέσετε το πλαστικό περιτύλιγμά της.

Βήμα 3
Θα σας βοηθήσει να μην κολλήσει η σφολιάτα στον πάγκο εργασίας σας.

Βήμα 4
Βάζετε αντικολλητική λαδόκολλα σε ένα ταψί και προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C.

Βήμα 5
Ανοίγετε τη σφολιάτα, ρίχνετε επάνω τον ντοματοχυμό και τον απλώνετε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού να πάει παντού.

Βήμα 6
Πασπαλίζετε με τη ρίγανη και σκορπάτε σε όλη την επιφάνεια τα τριμμένα τυριά.

Βήμα 7
Μετά, βάζετε το σαλάμι και το τυρί κρέμα (δεν το απλώνετε, παίρνετε λίγο με τη μύτη ενός κουταλιού και το βάζετε εδώ κι εκεί).

Βήμα 8
Τυλίγετε τη σφολιάτα κατά μήκος και κόβετε σε ροδέλες.

Βήμα 9
Τις τοποθετείτε στο ταψί και ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 18-20 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδίσουν τα ρολάκια.

xrysessyntages.com

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ