Συστατικά
1 φύλλο σφολιάτας,
3 κουταλιές ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας,
½ κουταλάκι ρίγανη,
¾ φλ. τυρί ένταμ,
¾ φλ. τυρί τσένταρ,
½ φλ. σαλάμι ή άλλο αλλαντικό της αρεσκείας σας,
3 κουταλιές τυρί κρέμα (Cream Cheese).
Βήματα
Βήμα 1
Τρίβετε τα τυριά στη λεπτή μεριά του τρίφτη, τα βάζετε μέσα σε ένα μπολ και ανακατεύετε.
Βήμα 2
Ξεπαγώνετε τη σφολιάτα χωρίς να αφαιρέσετε το πλαστικό περιτύλιγμά της.
Βήμα 3
Θα σας βοηθήσει να μην κολλήσει η σφολιάτα στον πάγκο εργασίας σας.
Βήμα 4
Βάζετε αντικολλητική λαδόκολλα σε ένα ταψί και προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C.
Βήμα 5
Ανοίγετε τη σφολιάτα, ρίχνετε επάνω τον ντοματοχυμό και τον απλώνετε με το πίσω μέρος ενός κουταλιού να πάει παντού.
Βήμα 6
Πασπαλίζετε με τη ρίγανη και σκορπάτε σε όλη την επιφάνεια τα τριμμένα τυριά.
Βήμα 7
Μετά, βάζετε το σαλάμι και το τυρί κρέμα (δεν το απλώνετε, παίρνετε λίγο με τη μύτη ενός κουταλιού και το βάζετε εδώ κι εκεί).
Βήμα 8
Τυλίγετε τη σφολιάτα κατά μήκος και κόβετε σε ροδέλες.
Βήμα 9
Τις τοποθετείτε στο ταψί και ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 18-20 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδίσουν τα ρολάκια.