13.2 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Σάντουιτς «υποβρύχιο» µε τυρί και µπέικον

Συστατικά
1 γαλλική µπαγκέτα ανοιγµένη στη µέση κατά µήκος,
300 γρ. µπέικον σε τετραγωνάκια,
3 αβγά ελαφρά χτυπηµένα,
3 φλ. (300 γρ.) χοντροτριµµένο τυρί τσένταρ,
½ κοφτό κουταλάκι πάπρικα,
1 ½ κουταλάκι γούστερ σος (Worcestershire sauce),
1-2 πρέζες πιπέρι καγιέν,
αλάτι, πιπέρι, µουστάρδα για το σερβίρισµα (προαιρετικά).
Βήματα
Βήμα 1
Προθερµαίνετε το γκριλ του φούρνου. Αναµιγνύετε όλα τα υλικά (εκτός από το ψωµί, το µπέικον και τη µουστάρδα) σε ένα µπολ, µέχρι να οµογενοποιηθούν.

- Advertisement -

Βήμα 2
Απλώνετε το µισό µίγµα στην κάτω πλευρά της µπαγκέτας και σκορπάτε πάνω το µπέικον. Απλώνετε το υπόλοιπο στην άλλη πλευρά της µπαγκέτας.

Βήμα 3
Βάζετε το ψωµί ανοιγµένο πάνω σε σχάρα (διαγώνια για να χωρέσει) κάτω από το γκριλ (σε απόσταση 10 εκ. περίπου από την εστία ή στη δεύτερη από πάνω θέση του φούρνου) και το ψήνετε για 8-10 λεπτά, µέχρι να ροδίσει ελαφρά. Το σερβίρετε αµέσως, απλώνοντας απάνω µουστάρδα, ανοιχτό ή κλειστό, κοµµένο σε 4 ατοµικά σάντουιτς.

xrysessyntages.com

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ