14 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σαρδελίτσα ψητή στο τηγάνι με κουνουπίδι σαλάτα

Σαρδελίτσα ψητή στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και κουνουπίδι βραστό σαλατούλα!

- Advertisement -

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τη ΣΑΡΔΕΛΙΤΣΑ την καθαρίζουμε και την πλένουμε πολύ καλά.

Την αφήνουμε να στραγγίσει, την ΑΛΑΤΙΖΟΥΜΕ και στη συνέχεια την ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ και την αραδιάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι tefal,  γύρω-γύρω ακτινωτά και λίγα στη μέση.

Ραντίζουμε με λίγο ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα και τη γυρνάμε σαν ομελέτα από την άλλη πλευρά να ροδίσει.
Το ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ το βράζω σε ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ και το σερβίρω με ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και ΛΕΜΟΝΙ.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ