Ένα εξωτικό ποτό με ανανά, παπάγια και γκουάβα που μας ταξιδεύει στην αφρικανική ήπειρο και μας κάνει να αναθεωρήσουμε τις δυτικές μας συνήθειες. Για πιο βελούδινη γεύση προσθέστε γάλα.
Συστατικά
- 1 μικρό ανανά
- 1 παπάγια
- 3-4 γκουάβα
- 1 λάιμ ο χυμός
- 1 κουταλιά μέλι
- ½ φλ. γάλα (προαιρετικά)
Βήματα
- Βήμα 1
Ξεφλουδίζετε όλα τα φρούτα και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια.
- Βήμα 2
Τα βάζετε σε ένα μπολ και τα τοποθετείτε για μια ώρα τουλάχιστον στην κατάψυξη (αν τα βάλετε από το βράδυ στην κατάψυξη ακόμα καλύτερα). Ακολούθως, τα χτυπάτε στο μπλέντερ μέχρι να γίνει το μίγμα λείο και κρεμώδες.
- Βήμα 3
Στη συνέχεια, προσθέτετε το χυμό, από το λάιμ το μέλι και το γάλα (αν βάλετε) και συνεχίζετε το χτύπημα. Σερβίρετε αμέσως.
Ένα εξωτικό ποτό με ανανά, παπάγια και γκουάβα που μας ταξιδεύει στην αφρικανική ήπειρο και μας κάνει να αναθεωρήσουμε τις δυτικές μας συνήθειες. Για πιο βελούδινη γεύση προσθέστε γάλα.
Συστατικά
- 1 μικρό ανανά
- 1 παπάγια
- 3-4 γκουάβα
- 1 λάιμ ο χυμός
- 1 κουταλιά μέλι
- ½ φλ. γάλα (προαιρετικά)
Βήματα
- Βήμα 1
Ξεφλουδίζετε όλα τα φρούτα και τα κόβετε σε μικρά κομμάτια.
- Βήμα 2
Τα βάζετε σε ένα μπολ και τα τοποθετείτε για μια ώρα τουλάχιστον στην κατάψυξη (αν τα βάλετε από το βράδυ στην κατάψυξη ακόμα καλύτερα). Ακολούθως, τα χτυπάτε στο μπλέντερ μέχρι να γίνει το μίγμα λείο και κρεμώδες.
- Βήμα 3
Στη συνέχεια, προσθέτετε το χυμό, από το λάιμ το μέλι και το γάλα (αν βάλετε) και συνεχίζετε το χτύπημα. Σερβίρετε αμέσως.