Συστατικά
- 2 φλ. καρπούζι χωρίς κουκούτσια κομμένο σε κύβους
- 2 κουταλιές μέλι
- 2 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
- 2 φλ. παγάκια
Βήματα
- Βήμα 1
Βάζετε το καρπούζι στην κατάψυξη για 3-4 ώρες ή για ένα βράδυ να παγώσει καλά.
- Advertisement - - Βήμα 2
Ακολούθως το ρίχνετε στο μπλέντερ μαζί με το μέλι και το γιαούρτι.
- Βήμα 3
Χτυπάτε καλά μέχρι να έχετε ένα ομογενές μίγμα. Προσθέτετε τον πάγο και αλέθετε ξανά μέχρι να θρυμματιστεί. Σερβίρετε αμέσως.