Συστατικά
2 φλ. καρπούζι χωρίς κουκούτσια κομμένο σε κύβους
2 κουταλιές μέλι
2 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
2 φλ. παγάκια
Βήματα
Βήμα 1
Βάζετε το καρπούζι στην κατάψυξη για 3-4 ώρες ή για ένα βράδυ να παγώσει καλά.
- Advertisement -
Βήμα 2
Ακολούθως το ρίχνετε στο μπλέντερ μαζί με το μέλι και το γιαούρτι.
Βήμα 3
Χτυπάτε καλά μέχρι να έχετε ένα ομογενές μίγμα. Προσθέτετε τον πάγο και αλέθετε ξανά μέχρι να θρυμματιστεί. Σερβίρετε αμέσως.