ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζω και κόβω τις σουπιές σε κομμάτια και τις βράζω για περίπου δέκα λεπτά.
Σε φαρδιά κατσαρόλα κόβω σε χοντρές φέτες κρεμμύδια, σκόρδο ψιλοκομμένο και μόλις γυαλίσει ρίχνω τις βρασμένες σουπιές.
Τις σοτάρω καλά και σβήνω με ένα ποτηράκι κρασί.
Ρίχνω 3 ντομάτες περασμένες από το μούλτι και μισό κουτάλι πελτέ, ζεστό νερό, πολύ λίγο αλάτι, πιπέρι, δάφνη, γλυκό μπούκοβο και μαγειρεύω.
Λίγο προτού το σβήσω ρίχνω λίγη ρίγανη.
Σερβίρω με πατάτες τηγανητές
- Advertisement -