15.6 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Σουβλάκια κοτόπουλου στο σχαροτήγανο με αφράτες σπιτικές πιτούλες

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα σουβλάκια τα μαρινάρισα σε λάδι, κρασί, αλάτι πιπέρι ρίγανη πάπρικα από το πρωί.
Σε καυτό σχαροτήγανο ψήνω τα σουβλάκια αφού πρώτα τα λαδώσω ελαφρά.

- Advertisement -

Για τις πίτες:
1/2 κιλό αλεύρι,
1/2 φακελάκι μαγιά,
1 κ.γ. αλάτι,
1 κ.γ. ζάχαρη,
1,5 ποτήρι νερό χλιαρό περίπου

Κοσκινίζω το αλεύρι και ρίχνω τα υπόλοιπα υλικά.
Ζυμώνω και σκεπάζω να φουσκώσει.
Χωρίζω τη ζύμη σε μπαλάκια και ανοίγω με τα χέρια σε πίτα.
Σε αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζω για 3 – 4 λεπτά.
Εμένα μου βγήκαν 9 πίτες.

oikalyteres-syntages.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ