Καθαρίζουμε τα σπαράγγια από το σκληρό κοτσάνι τους και τα βράζουμε- μπλανσάρουμε για λίγα δευτερόλεπτα σε αλατισμένο νερό που βράζει μέχρι να μαλακώσουν.
Τα κρυώνουμε, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Κόβουμε τα ραπανάκια σε λεπτές φέτες και τα προσθέτουμε στο μπολ.
Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση και τα βάζουμε στο μπολ μαζί με τη ρόκα, το αλάτι, το πιπέρι , τον χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο.
Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση. Αφαιρούμε το κουκούτσι και τη φλούδα τους.