22.6 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τηγανητά μπακαλιαράκια σε κρούστα από καλαμποκάλευρο, με γλυκιά πάπρικα και ζεστή πατατοσαλάτα

  1. Για τα μπακαλιαράκια
    Φτιάχνουμε ένα μίγμα καλαμποκάλευρου και γλυκιάς πάπρικας. Πουδράρουμε τα ψάρια με αυτό και αλατοπιπερώνουμε. Γεμίζουμε με ηλιέλαιο ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζουμε τα ψάρια για 4 λεπτά. Τα αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας, για να στραγγίξουν από τα λάδια.
  2. Για τη ζεστή πατατοσαλάτα
    Βράζουμε τις πατάτες, κομμένες σε τέταρτα, σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και σουρώνουμε. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρουμε τις πατάτες, αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με το ξύδι και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, τα ντοματάκια και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

pescanova.gr/

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ