Συστατικά
- 2 κουτιά των 180γρ. τόνο σε νερό
- ⅓ φλ. χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά μαγιονέζα
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 φλ. μαγειρεμένο καστανό ρύζι
- 2 Κ ξίδι ρύζι
- 1 ώριμο αβοκάντο, κομμένο σε 16 φέτες
- 1 μικρό καρότο, κομμένο
- Σάλτσα σόγιας με μειωμένο νάτριο (προαιρετικά)
- 4 πίτες τορτίγιας ολικής αλέσεως
- Αναμιγνύετε τον τόνο, τη μαγιονέζα και το κρεμμύδι σε μεσαίο μπολ. Επίσης, αναμιγνύετε το ρύζι και το ξίδι σε ένα μικρό μπολ. Χωρίζετε το μίγμα του τόνου στις 4 πίτες και προσθέτετε το ρύζι, το αβοκάντο και το καρότο. Σερβίρετε με σάλτσα σόγιας αν επιθυμείτε.
Βήματα
- Βήμα 1
Αναμιγνύετε τον τόνο, τη μαγιονέζα και το κρεμμύδι σε μεσαίο μπολ.
- Advertisement - - Βήμα 2
Επίσης, αναμιγνύετε το ρύζι και το ξίδι σε ένα μικρό μπολ.
- Βήμα 3
Χωρίζετε το μίγμα του τόνου στις 4 πίτες και προσθέτετε το ρύζι, το αβοκάντο και το καρότο.
- Βήμα 4
Σερβίρετε με σάλτσα σόγιας αν επιθυμείτε.