17.7 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μεγάλες Διακρίσεις για τα Τρίκαλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνισμάτων Άπνοιας 2014

Φέτος για μια ακόμη φορά πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνισμάτων Άπνοιας στις 11 Μαΐου στο κολυμβητήριο της Αργυρούπολης στην Αθήνα, το οποίο επεφύλαξε μεγάλες διακρίσεις για την πόλη των Τρικαλων.
Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 9:30 το πρωί και ολοκληρώθηκαν στις 5:00 το απόγευμα. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι τύπου Ιnternational Open (δηλαδή μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές από όλο τον κόσμο) με AIDA ranking δηλαδή αναγνωρίζονται ως επίσημα ακόμη και παγκόσμια ρεκόρ.

- Advertisement -

Οι αγώνες περιελάμβαναν τα παρακάτω αγωνίσματα: 1) Στατική άπνοια (κράτημα της ανάσας μέσα στο νερό) 2) Δυναμική άπνοια με πέδιλα (μακροβούτι με πέδιλα) 3) Δυναμική άπνοια χωρίς πέδιλα (μακροβούτι χωρίς πέδιλα).

Στους αγώνες συμμετείχαν 33 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και φυσικά συμμετείχαν και 3 αθλητές από την πόλη των Τρικάλων, οι Γιώργος Σακκάς, Ανδρέας Φλουρής και η Ελισάβετ Σκεπαρνιά. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία με τους αθλητές των Τρικάλων να κερδίζουν συνολικά 5 μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα, ο Σακκάς Γεώργιος κατατάχτηκε 3ος στην κατηγορία χωρίς πέδιλα με επίδοση 130 μέτρα, ο Ανδρέας Φλουρής 2ος στην κατηγορία στατική άπνοια με επίδοση 5 λεπτά και 30 δεύτερόλεπτα, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη και πολλά υποσχόμενη Ελισάβετ Σκεπραρνιά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία στατική άπνοια με επίδοση 5 λεπτά και 5 δεύτερόλεπτα, το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία δυναμική άπνοια με πέδιλα με επίδοση 105 μέτρα και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία χωρίς πέδιλα με επίδοση 53 μέτρα.

Για την προετοιμασία και την συμμετοχή των αθλητών μας στους αγώνες έπαιξαν σημαντικό ρόλο, η εταιρία APNEA-Big Blue των Κουκούλα και Μπέλλου καθώς και το θεραπευτικό κέντρο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» με τις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις του. Τους ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ