ΥΛΙΚΑ
- Advertisement -
- 6 ψωμάκια στρογγυλά
- 6 αυγά
- 6 κ.σ. κασέρι τριμμένο
- 3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλη ντομάτα ή 2 μικρές ψιλοκομμένες
- ελαιόλαδο
- αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγετε με ένα κοφτερό μαχαιράκι κυκλικά τα ψωμάκια λίγο πιο πάνω από τη μέση και αφαιρείτε την ψίχα τους. Τα βάζετε σε ένα μικρό ταψάκι και αλείφετε το εσωτερικό τους με ελαιόλαδο. Πασπαλίζετε με πιπέρι και ρίχνετε στο κάθε ψωμάκι 1κ.σ. τυρί. Προσθέτετε το μπέικον και την ντομάτα. Σπάτε ένα-ένα τα αυγά στο εσωτερικό τους, αλατοπιπερώνετε και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 10΄. Τα σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 10΄ ακόμα. Σερβίρονται ζεστά.