20.8 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Δείπνησαν παρέα το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι βετεράνοι της Α.Ε.Φ.

Δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση της Α.Ε.Φ. παρέθεσε σήμερα, στην ταβέρνα «Χασομέρι» ο ο κ. Θόδωρος Καραθάνος, πρώην παράγοντας και φίλος της ομάδας, που διατηρεί πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στην πλατεία της Φαρκαδόνας.
Παρέα με τη σημερινή ομάδα, δείπνησαν και μερικές παλιές δόξες της Α.Ε.Φ., γεγονός που έφερε κοντά τις δύο πλευρές, δηλαδή το χθες και το σήμερα.
Το κλίμα κατά τη διάρκεια του δείπνου ήταν πάρα πολύ καλό, με τους ποδοσφαιριστές της Φαρκαδόνας να συζητούν για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και του παλαιμάχους, να αναπολούν τις δικές τους εποχές στο παρελθόν.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένο από την έως τώρα πορεία της ομάδας, εμφανίστηκε το ισχυρό δίδυμο της Α.Ε.Φ, Γιώργος Χαλβατζάς και Τάσος Φραγκούλης, αισιοδοξώντας ότι και η συνέχεια θα είναι εξίσου καλή και η ομάδα θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Κεντρικό πρόσωπο της βραδιάς, ο Μωυσής Χατζηνικόλα, ο οποίος αναχωρεί αύριο για την πατρίδα του, την Κύπρο και οι συμπαίκτες του, αλλά και οι διοικούντες τον χαιρέτισαν εγκάρδια.
Παράλληλα, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και η διοίκηση της Φαρκαδόνας, ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στο μεγάλο άτυχο, Βασίλη Σαμαρά και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

- Advertisement -

2 3

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ