22.1 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εγκλωβισμένοι στα τρικαλινά έπεα πτερόεντα

Από τον αντιμνημονιακό Θεσσαλό Πολίτη Βάιο Φασούλα

- Advertisement -

…κρίμα που δεν μπορούμε να μεταδώσουμε τις απόψεις μας στους συμπολίτες μας, όπως παράδειγμα μπορεί να τις μεταδώσει ένας βουλευτής και μάλιστα μνημονιακός. Αν λοιπόν διάβαζε ο διεθνώς γνωστός συμπολίτης, βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ταμήλος που ανέβασε το γενικό Τρικαλινό …επίπεδο κάμποσες σπιθαμές ψηλά, ίσως το πρόσφατο ατόπημά του να είχε αποφευχθεί.

Γράφαμε, λοιπόν, κάτι και για τα τοπικά πανηγύρια, μεταξύ άλλων και τούτα: «αφού, οι βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι και άλλοι πολιτικάντηδες, αγαπάνε τα πανηγύρια – και καλά κάνουν- καλά είναι να αγαπάνε και τους τόπους όπου πάνε και προσκυνούν και τους αγίους και το χωριό και χορεύουν με τους ντόπιους κατοίκους. Όμως κατά …παράδοξο τρόπο, η περιφέρεια, τα χωριά μας ερημώνουν. Λέτε αυτά τα τοπικά και εκτός πανηγυριών προβλήματα οι βουλευτές να μην τα έχουν δει; Μπαααα! Αποκλείεται˙ δεν μπορεί. Αν όμως συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε είναι πραγματικά για τα πανηγύρια… Και η Ελλάδα, έτσι όπως την κατάντησαν, προσφέρεται… Τα έπεα πτερόεντα έχουν την πρώτη θέση…»(https://www.trikalaola.gr 08-07-2014 ΒΦ)

Όσο για το ατόπημα του τρικαλινού υπέρ μνημονίων… βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην δημάρχου τρικαλινών κ. Ταμήλου, το οποίο εκδηλώθηκε μέσα από χαρακτηρισμούς…, όχι μόνο γνωστοί, οι χαρακτηρισμοί του, στην υφήλιο…, αλλά… παραδόξως το επίπεδό του…, αν έχει κάποιο, με το ατόπημά του κατέβηκε κάμποσες σπιθαμές χαμηλά. Λοιπόν, λέει μια παροιμία όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται και όταν είναι καλοκαίρι ακόμα περισσότερο. Εξάλλου λέμε συχνά πως η ενόχληση είναι υγεία. Και εξηγούμαστε πληροφορώντας προς κάθε κατεύθυνση ότι στο «Μέτωπο Λαού» υπάρχουν άνθρωποι ακομμάτιστοι και αξιοπρεπέστατοι και το μόνο που κάνουν είναι ότι προσπαθούν να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε συμπολίτες που και το κόμμα του τους έφερε σε αυτή τη θέση.

Επί πλέον, όσο αφορά το γράφοντα, τυγχάνει να είναι φίλος αυτού του τοπικού κινήματος και συμμετέχει όταν του το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του. Δεν είδε όμως κανέναν συνοδοιπόρο του «Μέτωπο Λαού» να έχει παρανοϊκές ιδέες. Λυπάμαι πράγματι γι’ αυτό το κατάντημα και επιστρέφω αυτές τις λέξεις στο «γλωσσολογικό» οπλοστάσιο του κ. Ταμήλου. Καλά είναι οι χαρακτηρισμοί ενός βουλευτού να έχουν την ικανότητα να τον προστατεύουν… αν και εδώ που τα λέμε ο κ. Ταμήλος δεν έχει ανάγκη από τίποτα. Από κει και μετά παρανοϊκή είναι η σημερινή μνημονιακή συγκυβέρνηση, στην οποία ο κ. Ταμήλος συμμετέχει και όχι το «Μέτωπο Λαού».

Υγ. Ο γράφων ελπίζει να ζητήσει συγνώμη ο κ. Ταμήλος από το «Μέτωπο Λαού» και από τον κύριο Σταμόπουλο.

«Ε.Ε.» – Τρίκαλα Ιούλιος 11 2014 www.fasoulas.de pelasgos@fasoulas.de

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ