16.3 C
Trikala
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι γίνεται με το κενό στην Α’ Ερασιτεχνική;

Ένα άλλο σημαντικό ερώτημα που υπάρχει μετά την συμμετοχή του ΑΟ Τρίκαλα στην Γ’ Εθνική είναι τι θα γίνει με την Α’ Ερασιτεχνική και το γεγονός ότι έχουν μείνει 15 ομάδες.
Τα σενάρια και εδώ είναι πολλά. Το πρώτο έχει να κάνει με την αναπλήρωση μέσα από την διαδικασία των μπαράζ από τις ομάδες που τερμάτισαν στην 3η θέση στην Α1 Ερασιτεχνική. Να θυμίσουμε ότι από τον 1ο όμιλο είναι τα Σαράγια και από τον 2ο όμιλο η Σαρακίνα. Αν γίνει αυτό τότε θα υπάρξουν μπαράζ και από την Β’ ΕΠΣΤ για την Α1 ΕΠΣΤ.
Υπάρχει και άλλη σκέψη. Ο ΑΟΤ ήδη δήλωσε συμμετοχή στην Α’ Ερασιτεχνική, έτσι δεν αποκλείεται αυτή η ομάδα να παίξει κανονικά, χωρίς βλέψεις ανόδου ως ομάδα νέων της ομάδας. Με τον τρόπο αυτό νεαροί ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική δράση και ο ΑΟΤ να κρίνει ότι κάποιοι από αυτούς μπορούν να βοηθήσουν στην πρώτη ομάδα να προωθούνται. Όλα αυτά βέβαια έχουν να κάνουν με το τι εξελίξεις θα τρέξουν μέσα στις επόμενες μέρες, αφού είναι φανερό ότι ήδη ο χρόνος αρχίζει και πιέζει αρκετά.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ