16.4 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Εύκολα και απλά τα Μετέωρα (ΦΩΤΟ)

Σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμπάκας τα Μετέωρα νίκησαν με 3-0 τον Πυργετό για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

- Advertisement -

Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις, κυρίως από πλευράς γηπεδούχων κι άφησε ικανοποιημένους τους θεατές που το παρακολούθησαν.

Τα Μετέωρα απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και πέρα από τα τρία τέρματα, είχαν δοκάρια, αλλά κι αρκετές ακόμη κλασικές ευκαιρίες.

Ο Πυργετός προσπάθησε αρκετά, άντεξε μέχρι το 72’, αλλά στο τέλος υπέκυψε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Στο πρώτο μέρος τα Μετέωρα είχαν δοκάρι με τον Βουλτσίδη κι αρκετές ακόμη σπουδαίες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος αφού και πάλι έχασαν ορισμένες καλές ευκαιρίες άνοιξε το σκορ στο 72’ με ψύχραιμο πλασέ του Μόκα από κοντά.

Στο 77’ ο Αυγέρος βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα τον οποίο πλάσαρε με επιτυχία κι έγραψε το 2-0, ενώ στο 92’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με εκπληκτικό πλασέ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΕΤΕΩΡΑ: Γεωργίου, Χριστοδουλόπουλος, Τσιαντούλας, Σιούτας, Γκόβαρης (78′ Κοτσιλιάνος), Αγγελάκης, Παπαγεωργόπουλος (62′ Νταλούκας), Αυγέρος, Μόκκας, Σακελλαρίδης (46′ Κουβελάς), Βουλτσίδης.

ΠΥΡΓΕΤΟΣ: Ιακωβάκης, Καραγκούνης, Μπουλογεώργος, Λάλλος, Μπούλμπος, Δερμάνης, Μπαλάφας (88′ Χατζηγεωργίου), Παΐλας (75′ Νταφύλας), Ράπτης (83′ Λέκκας), Κατσιαφλιάνης, Βράτσιστας.

ΜΕΤ 1 ΜΕΤ 3 ΜΕΤ 4 ΜΕΤ 5 ΜΕΤ 6 ΜΕΤ 7 ΜΕΤ 8

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ