16.4 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Καμπανάκι Διγκόζη προς τους παίκτες του ΑΟΤ

Ο Άγγελος Διγκόζης προβληματισμένος για την ισοπαλία του ΑΟ Τρίκαλα δεν έκρυψε την πικρία του για την ισοπαλία, ενώ δεν και άλλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών.
Ενώ από τη δική του πλευρά ο Αποστόλης Στύλος ευχαρίστησε τον επίσημο ΑΟΤ για την φιλοξενία, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του έχασε ευκαιρία για να φύγει νικήτρια από το παιχνίδι. Αναλυτικά:
Διγκόζης: Γνωρίζαμε ότι θα παίξουμε με μια ομάδα με ποδοσφαιριστές που είναι 3 χρόνια μαζί. Προσπαθήσαμε μέσα από τα όποια προβλήματα έχουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ευτυχήσαμε και προηγηθήκαμε βάλαμε και ένα δεύτερο γκολ και πήγαμε στα αποδυτήρια. Μέχρι το 45΄ο Αχιλλέας δεν μας δημιούργησε κάποιο πρόβλημα. Τα προβλήματα ξεκινήσανε όταν δεχθήκαμε το γκολ. Από ένα δικό μας λάθος. Το ποδόσφαιρο είναι το παιχνίδι των λαθών. Στο 2ο ημίχρονο σταθήκαμε τυχεροί. Η Νεοκαισάρεια πατούσε καλύτερα στο γήπεδο θα μπορούσε να βάλει 3ο και 4ο γκολ. Δεν μου αρέσει η νοοτροπία των ποδοσφαιριστών στο 2ο ημίχρονο. . Έχουμε χρόνο να το φτιάξουμε αυτό και θα προσπαθήσουμε με κάποια παιδιά που θα έρθουν να φτάσουμε στον στόχο μας. Συγχαρητήρια στη Νεοκαισάρεια και εύχομαι και πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος. Έχουμε τον ίδιο στόχο. Ο Καμπλιώνης ζαλιζόταν. Μου έγινε μια ερώτηση για Γκαντιά και Τεντολούρη. Ο Γκαντιάς αρνήθηκε να έρθει στην Φιλιππιάδα και αρνήθηκε και ο δεύτερος ζήτησε να φύγει. Θέλουμε παιδιά να παίξουν για τα Τρίκαλα. Αν υπάρχουν στην ομάδα παίκτες που δεν θέλουν να παίξουνε δεν τους θέλω στην ομάδα. Δεν είναι ψυχολογικό το θέμα. Δεν θέλω να τοποθετηθώ (σ.σ για την καθίζηση στο 2ο ημίχρονο). Ο καινούργιος προπονητής τα ρίχνει στον παλιό. Δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίας. Από την στιγμή που επέλεξα να έρθω αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν θέλω να σταθώ στο τι φταίει. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να φτιάξουμε την ομάδα. Εγώ είμαι υπεύθυνος. Από το 1ο παίκτη ως το 25, όπως και ο προπονητής δίνουμε εξετάσεις. Όποιος δεν περάσει κόβεται. Στην δουλειά δεν έχει συναίσθημα. Η ομάδα είναι οικογένεια αλλά είναι δουλειά.
Στύλος: Θέλω να ευχαριστήσω την επίσημη ομάδα των Τρικάλων για την φιλοξενία τους. Μόλις μου είπαν ότι κάποιος ποδοσφαιριστής μας χτυπήθηκε στην κερκίδα αλλά δεν έχει να κάνει με την ομάδα των Τρικάλων. Το αποτέλεσμα το θεωρώ άδικο. Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Τα Τρίκαλα ήταν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν ανούσιοι και δεν φτάσαμε στην εστία. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε αλλαγμένοι. Ξέραμε ότι θα γίνει έτσι το δεύτερο ημίχρονο, βλέποντας το πρόγραμμα των Τρικάλων. Πετύχαμε δύο γκολ, είχαμε άλλες 5-6 κλασσικές ευκαιρίες και πιστεύω ότι δικαιούμασταν το νικηφόρο αποτέλεσμα το οποίο αφήνει τις δύο ομάδες πίσω σε σχέση με το στόχο τους. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να διεκδικήσουμε τον στόχο της ανόδου. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τα μεγάλα ψυχικά αποθέματα και την συμπεριφορά τους. Η ομάδα μου έχει βάθος, ήρθαμε χωρίς τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές μας, αυτοί που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν έφεραν εις πέρας την αποστολή τους.
Προσπαθούμε να φτιάξουμε το γήπεδο μας. Μας έχουν διαβεβαιώσει ότι μπορεί η ομάδα να κάνει το επόμενο βήμα. Δεν χτίζουμε στο κενό. Προσπαθούμε να φτιάξουμε τις υποδομές μας. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα. Το μπάτζετ είναι λογικό και κινούμαστε στα πλαίσια που μπορούμε.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ