17.4 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νίκησε και διατήρησε το απόλυτο η Α.Ε.Φ.

Η Φαρκαδόνα επικράτησε με 1-0 της Κρύας Βρύσης , στο «Θεοδώρου-Οικονομούλας» για την 4η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής, διατηρώντας το απόλυτο και την πρωτιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το πρώτο ημίχρονο δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, καθώς η ΑΕΦ προσπάθησε να δημιουργήσει παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται κυρίως σε παθητικό ρόλο.
Η πρώτη καλή φάση για την ΑΕΦ ήρθε στο 17’ με το σουτ του Διβανέ από πλάγια να αποκρούεται με τις γροθιές από τον Κουτλή.
Στο επόμενο λεπτό, καλό φάουλ του Νικούλη με την μπάλα να περνάει λίγο έξω.
Στο 38’ ο Χατζηνικόλα εξαπέλυσε βολίδα έξω από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.
Στην επανάληψη, η Κρύα Βρύση προσπάθησε να ανέβει κάπως, η Φαρκαδόνα πίεζε για το γκολ, αλλά οι προσπάθειές της δεν είχαν αποτέλεσμα ως το 76’.
Τότε, ο Νικούλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Διβανές με ωραία κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουτλή για το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Τον αγώνα παρακολούθησαν 150 θεατές, φίλοι και των δύο ομάδων.
Διαιτητές: Κοντίνος-Τζάνης-Μανασής
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Φ:Πατσιαλής, Σαμαράς, Γκαγκαστάθης, Μάλιαρης, Τσιούκας, Αετόπουλος, Νάκου, Διβανές, Γάτσιος, Νικούλης, Χατζηνικόλα
Κρύα Βρύση: Κουτλής, Ζαρακότας, Τσιαούσης, Μητσιάδης, Λιάκος, Σπύρου, Καρανικας, Οδ. Ζαρακότας, Παπαευαγγέλου, Αβραμόπουλος, Ντούλας.

- Advertisement -

Aνακοίνωση ΑΕΦ για το τραγικό δυστύχημα στον Μαλιακό
Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Α.Ε.Φ αφιερώνουμε τη σημερινή νίκη της ομάδας μας, στα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη σα σήμερα πριν 10 ακριβώς χρόνια, στο πέταλο του Μαλιακού και ιδιαίτερα στον Αποστόλη Οικονομούλα, ο οποίος φόρεσε και τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας.
Οσα χρόνια και αν περάσουμε θα τους θυμόμαστε και θα βρίσκονται στις καρδιές μας.
Το Δ.Σ.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ