16.4 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Cheese cake με ροδάκινα

Υλικά
  • 1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 80 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • χυμός από μισό λεμόνι
  • 1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
  • 1 βανίλια
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 γρ. ροδάκινο κομπόστα
  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 80 γρ. (4 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου για τη βάση του γλυκού. Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και αφήνετε το φρουί ζελέ σε θερμοκρασία δωματίου να κρυώσει (όχι να πήξει).
Χτυπάτε στο μίξερ το ΓΙΩΤΗΣ Crème με το τυρί, τη ζάχαρη άχνη, τον  χυμό από μισό λεμόνι, το ξύσμα λεμονιού και τη βανίλια, για περίπου 5 λεπτά.
Σε μία φόρμα 23 εκ. που ανοίγει απλώνετε το μπισκότο και από πάνω την κρέμα.
Κόβετε τα ροδάκινα σε φέτες και τα βάζετε πάνω στην κρέμα. Στη συνέχεια απλώνετε το φρουί ζελέ σιγά σιγά επάνω στο γλυκό.
Τοποθετείτε το γλυκό  στο ψυγείο μέχρι να σφίξει το φρουί ζελέ.

- Advertisement -

sintages-jotis.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ